Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Přichází Max a nahrazuje původní HBO Max

20. 5. 2024

Vážení klienti,

v úterý 21. května přichází nová streamovací platforma Max a nahrazuje původní HBO Max. Nová aplikace vám tak přinese ještě více filmových titulů, zábavy a sportovních přenosů.

Nová služba Max je součástí kreditového systému NejTV za stejný počet kreditů, jako doposud. Službu si tak můžete začít užívat ihned od jejího spuštění. Původní aplikace HBO Max se vám automaticky aktualizuje na Max, případně ji budete muset aktualizovat ručně. Do Maxu se vám také přenesou stávající profily a historie sledování pod původními přihlašovacími údaji.

Max nahradí původní službu HBO Max, kterou lze nyní objednat pouze jako součást HBO skupiny programů v NejTV za 33 kreditů. Pokud nemáte skupinu programů HBO aktivovanou, ale chcete HBO Max začít sledovat, můžete si ji objednat v zákaznické sekci Moje Nej. Za 33 kreditů získáte přístup k videotéce Max, HBO HD, HBO 2 HD a HBO 3 HD.

Veškeré informace o službě najdete ZDE.

Vaše Nej.cz

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl